top of page

Consells d'estiu amb CARME LAZBAL

Durant el mes de juliol, la Carme Lazbal, advocada de família col·laboradora de l'Associació d'Atenció a la Diversitat Familiar, ens ha fet una sèrie de vídeos per respondre a alguna de les preguentes més freqüents que se sol trobar en cas d'infants que tenen dues llars.


Esperem que us siguin d'utilitat!


CANVI DE DOMICILI D'UN DELS DOS NUCLIS

En aquest clip, la Carme Lazbal ens explica que tot canvi de domicili que impliqui un canvi de localitat s'ha d'acordar entre ambdós progenitors perquè no afecta la custòdia sinó la pàtria potestat.

En cas que no hi hagi acord al respecte, serà un jutge qui permeti o denegui el canvi.

DESPESES ACADÈMIQUES I MATERIALS RELATIVES ALS INFANTS QUE TENEN DOS NUCLIS FAMILIARS

Les despeses que no estiguin regulades al conveni o sentència de separació/divorci s'han de pactar entre els progenitors.

En principi i com a norma general, la pensió d'aliments inclou totes les despeses ordinàries del menor (llibres, uniformes escolars, universitat pública, etc.), però no estan incloses les despeses imprevisibles (ortodòncia, logopeda...). Així mateix, i també per norma general, cal pactar anualment entre els progenitors el pagament de les activitats extracurriculars.
ELS MENORS I ELS DRETS D'IMATGE

La publicació pública de qualsevol imatge d'un menor ha d'estar admesa per part dels dos progenitors.

En tot cas, s'aconsella ocultat la identitat de l'infant a les imatges.Featured Posts

Un blog sobre famílies enllaçades, notícies sobre el nostre projecte i ressenyes de llibres infantils amb presències de famílies enllaçades!

Please reload

Recent Posts
Archive

Troba: 

RSS Feed
  • Facebook Basic Square
bottom of page