Què és una família enllaçada?

 

Família formada per membres provinents de diferents famílies que creen llaços d'unió que van més enllà dels vincles legals o consanguinis. 

 

Papus, mamus, mames, papes, germans, germanafis, fillafis i una colla de tiets, avis i altres mascotes... individus diferents, que aporten diferents històries que s'entrellacen per crear un teixit nou i increïble.

 

L'amor, l'humor i la constància són, sens dubte, el que les defineix! 

 

 

Parlar de FAMÍLIES ENLLAÇADES és una manera més agradable i integradora de parlar de padrastres, madrastres, germanastres i altres personatges de contes perversos. 

 

Una manera diferent de veure les coses.

Una manera divertida i valenta de fer-les!

 


 

 

Si tens una família enllaçada i no saps com dir-n'hi, si et falten eines per tirar endavant, si simplement vols un racó on trobar recursos o experiències que parlin de famílies com la teva...

 

AQUESTA ÉS LA TEVA PÀGINA!

 

Escriu-nos per a entrar en un dels nostres grups de suport o ajuda mútua o per a qualsevol consulta!

 

Descobreix el Projecte VA DE PAPUS amb articles sobre famílies enllaçades, recursos per al més petits i moltes coses més!

També fem sessions de contes i tallers per treballar la diversitat familiar
a entitats, escoles o centres cívics amb
labertadelpoblet.cat

Aquí també podràs trobar alguns professionals especialitzats en famílies enllaçades o que fan teràpia familiar afavorint la cocriança per part de tots els adults que conformen les unitats familiars.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now