top of page

Què és una família enllaçada?

 

Família formada per membres provinents de diferents famílies que creen llaços d'unió que van més enllà dels vincles legals o consanguinis. 

 

Papus, mamus, mames, papes, germans, germanafis, fillafis i una colla de tiets, avis i altres mascotes... individus diferents, que aporten diferents històries que s'entrellacen per crear un teixit nou i increïble.

 

L'amor, l'humor i la constància són, sens dubte, el que les defineix! 

 

 

Parlar de FAMÍLIES ENLLAÇADES és una manera més agradable i integradora de parlar de padrastres, madrastres, germanastres i altres personatges de contes perversos. 

 

Una manera diferent de veure les coses.

Una manera divertida i valenta de fer-les!

 


 

 

Si tens una família enllaçada i no saps com dir-n'hi, si et falten eines per tirar endavant, si simplement vols un racó on trobar recursos o experiències que parlin de famílies com la teva...

 

AQUESTA ÉS LA TEVA PÀGINA!

 

Escriu-nos per a entrar en un dels nostres grups de suport o ajuda mútua o per a qualsevol consulta!

 

Descobreix el Projecte VA DE PAPUS amb articles sobre famílies enllaçades, recursos per al més petits i moltes coses més!

També fem sessions de contes i tallers per treballar la diversitat familiar
a entitats, escoles o centres cívics amb
labertadelpoblet.cat

Aquí també podràs trobar alguns professionals especialitzats en famílies enllaçades o que fan teràpia familiar afavorint la cocriança per part de tots els adults que conformen les unitats familiars.

 

bottom of page