top of page

PROJECTE VADEPAPUS

El Projecte VADEPAPUS té com a objectiu recollir tots els recursos possibles que puguin necessitar les famílies enllaçades: articles de caràcter legal, articles on recolzar-se quan les coses no van tan bé com voldríem (consells, estratègies, blocs especialitzats...) i, sobretot, recursos per treballar amb els més petits de casa (contes, històries i alguna cosa més).

 

El Projecte VADEPAPUS neix de l'experiència d'una família enllaçada que, un cert dia, es va trobar amb la necessitat de posar-se nom, de buscar solucions als seus problemes (que no tenien res a veure amb el de les famílies "tradicionals") i  de trobar històries on sortissin més famílies com la seva.

 

D'aquesta experiència va sorgir una recerca sobre diferents pàgines d'interès en relació a les famílies enllaçades (que trobareu a RECURSOS), una pila de noms per parlar dels membres de la família que podreu trobar al GLOSSARI DE LA FAMÍLIA ENLLAÇADA (perquè parlar de família reconstituïda ens feia pensar massa en què érem un pedaç de quelcom que s'havia trencat abans) i algunes històries per explicar als més petits què representa tenir un papu, una mamu, germans amb qui no compartim cap pare i coses d'aquestes... (visiteu, per exemple: SÓC UN PAPU!). 

 

Amb el pas del temps, i com que són moltes les famílies que ens demanen noms de professionals que vagin en la línia del que apuntem a les xerrades, tallers i grups de suport i d'ajuda mútua que dinamitzem, també hem creat un petit DIRECTORI DE PROFESSIONALS per aquelles famílies que necessitin trobar un terapeuta especialitzat en les dinàmiques i problemàtiques pròpies de les famílies enllaçades.

 

A més, al BLOG, també podreu trobar el fruit d'una extensa recerca sobre àlbums il·lustrats amb famílies enllaçades (més aviat pocs) i altres notícies de llaços, lligams, entortolligades i altres embolics. Com que la tasca diària, però, no ens deixa actualitzar-nos tant com voldríem, us recomanem, també, que ens seguiu a la nostra fanpage de Facebook, que tenim molt més al dia.

 

 

Esperem, sincerament, que en pugueu treure profit!

 

*ACTUALMENT, i per poder assegurar la continuïtat i el creixement del PROJECTE VADEPAPUS, aquest s'inclou dins els projectes principals de l'ASSOCIACIÓ D'ATENCIÓ A LA DIVERSITAT FAMILIAR, creada per vetllar pels interessos de totes les famílies.

 

 

 

Si voleu estar al dia de les nostres activitats, conèixer altres famílies enllaçades o llegir els nostres articles, ens podeu seguir a les nostres pàgines de Facebook:

Sóc un papu (enfocada a parlar de les publicacions i activitats relacionades amb el projecte) i Associació d'Atenció a la Diversitat Familiar / AADF_enllaçades (que pretén ser un punt de trobada per a famílies enllaçades). També tenim en marxa alguns grups de suport i ajuda mútua tancats, però estarem encantats d'acollir-vos-hi, només ens ho heu de demanar!

 

 

bottom of page