top of page

Vols estar al dia de tot el que fem a l'Associació d'Atenció a la Diversitat Familiar?

Vols participar a les nostres activitats?

Ens vols ajudar a normalitzar la diversitat familiar?

 

ASSOCIA'T!

 

Per fer-te soci o amic de l'Associació d'Atenció a la Diversitat Familiar omple el formulari que trobaràs a continuació, envia'ns-el i et farem arribar el teu número d'amic o soci. 

Si ho prefereixes, també et pots descarregar el formulari d'inscripció en format word, omplir-lo quan et vagi millor i fer-nos-el arribar a a info@diversitatfamiliar.cat.

 

 

Hi ha dues maneres de formar part d'AADF:

 

FES-TE AMIC NOSTRE!

No té cap cost.

Tu i la teva família podreu participar en les activitats organitzades per l'associació i rebreu informació periòdica de tota la nostra tasca.

 

FES-TE SOCI!

Si ho desitges, també et pots fer soci solidari de la nostra associació.

 

Hi ha dos tipus de quotes de soci: 

-Soci solidari individual (20€ anuals). En aquest cas, només la persona que formalitza la inscripció és sòcia de l'entitat i la resta de membres de la família en són amics -els adults- o beneficiaris -els menors.

 

-Soci solidari familiar (30€ anuals). En aquest cas, tindran condició de soci tots els membres adults de la família (els menors són sempre beneficiaris).

 

Els socis solidaris, a banda de poder participar en les activitats dutes a terme per l'associació i de rebre'n informació periòdica (igual que els amics d'AADF), també tenen dret a vot a les assamblees i la possibilitat de crear comissions i grups de treball dins de l'entitat.

 

*Les aportacions dels socis solidaris serviran per al manteniment de la web i les despeses generades per les consultes legals o altres activitats relacionades amb els objectius de l'associació (a l'assamblea anual ordinària s'informarà degudament de totes aquestes despeses).

 

**Qualsevol persona que ho desitgi pot fer aportacions econòmiques extraordiànires a l'associació (aportacions per les quals s'emetrà el corresponent justificant fiscal anual). Totes les aportacions seran benvingudes i, en acabar l'any, explicarem en què les hem invertit!

 

***Pots incloure al teu títol de soci totes les persones de la teva família que consideris convenients.

En el cas de les famílies enllaçades, per exemple, tots els nuclis familiars que les conformen poden, si així ho desitgen, acollir-se a un mateix títol d'amic o soci. 

 

****Per convertir-te en soci solidari, veuràs els passos a seguir al final de la fitxa d'inscripció.

 

 

 

 

 

 

SIGUEM AMICS/SOCIS!

 

 

Omple el formulari en línia

o descarrega-te'l

envia'l a info@diversitatfamiliar.cat.

i comencem a treballar plegats!

 

 

 

Per a més informació sobre la nostra associació, consulta el nostre REGLAMENT DE RÈGIM INTERN.

 

bottom of page