top of page

Petit directori de professionals

 

En aquest petit directori trobareu alguns dels professionals de qui, des del Projecte Vadepapus, sabem que contemplen les dinàmiques de les diferents tipologies familiars de manera respectuosa integradora i que, en el cas de les famílies enllaçades, consideren aquestes com un equip, tot respectant l'assumpció de rols parentals per part de pares i mares afins (sempre i quan la família hi estigui preparada).

ARANTXA MARENYÀ

COACH DE FAMÍLIA

"Soc traductora i intèrpret de base i he estat dotze anys de la meva vida ensenyant anglès a secundària. 

Formada en acompanyament emocional, educació viva, Comunicació No Violenta i criança conscient, estic certificada en el mètode Faber i Mazslich 'Com Parlar als Infants i Adolescents per a que escoltin i Com Escoltar per a que Parlin' i cmo a coach de família. Mare de dos fills, companya, amiga, amant de la natura, d'aprendre i del creixement personal i convisc amb dos fills afins adolescents i em dedico a acompanyar persones, mares, mares afins, parelles docents i tothom qui tingui interés en millorar les seves relacions des de la comunicació conscient. També facilito tallers i assessories".


Online, Girona, Salt i Castelló d'EmpúriesCENTRE DE PSICOTERÀPIA BREU I ESTRATÈGICA del Maresme

"El nostre equip de psicòlegs a Mataró està especialitzat en : teràpia individual , teràpia infantil , teràpia sexual i de parella i teràpia familiar. El nostre equip de psicòlegs a Mataró està especialitzat en : teràpia individual , teràpia infantil , teràpia sexual i de parella i teràpia familiar.. SUPERARÀS EL TEU PROBLEMA EN LES MÍNIMES SESSIONS POSSIBLES".


Mataró

CEPFAMI

CENTRE DE TERÀPIA FAMILIAR I INDIVIDUAL

"A Cepfami considerem que la unió fa la força i, sobretot, que genera riquesa per tal d'oferir eines terapèutiques a les persones.

Som professionals apassionats de la psicologia i per la manera que té aquesta de construir ponts per ajudar les persones que ho necessiten.

Procurem generar espais adequats per tal que la teràpia permeti a cada individu i a cada sistema trobar el seu propi camí cap a la millora."


Barcelona

EDUCAVIDA

Mo Queralt. Orientadora familiar i especialista en pedagogia terapèutica

Des d'Educavida es promou la parentalitat positiva per enfortir els vincles, treballar capacitats i impulsar el desenvolupament de les habilitats i fortaleses familiars per a una evolució saludable, per aconseguir que les famílies siguin capaces de gestionar les situacions de conflicte i exercir la maternitat i paternitat en calma i harmonia. A través de la prevenció de futures situacions de risc pels menors i els progenitors i evitant el deteriorament de la convivència, l'orientació familiar treballa pel creixement personal de cada membre de la família i ofereix recursos per unir llaços afectius i emocionals, per ensenyar a la família a caminar sola i procurar-se benestar i qualitat de vida durant la criança dels seus infants.


Online

ELISENDA PASCUAL

PSICÒLOGA FAMILIAR I FUNDADORA D'ACOMPANYAMENT FAMILIAR


Acompanyament Familiar és "un projecte gestat per acompanyar la família en el seu procés de criança respectuosa a través de la vivència, la comunicació, el respecte i l'amor".

Tenen diverses àrees de treball per tal d'oferir un acompanayament integral perquè entenen que cada família és un món ric i complet, amb unes necessitats especifiques.


Barcelona

FAMILIARITATS DIVERSES

Marta Padrós Castells. Psicologia i acompanyament en la diversitat familiar i en la diversitat relacional.

Des de FAMILIARITATS DIVERSES realitzem acompanyaments psicològics, oferim assessorament a professionals, fem tallers i formacions i tenim un banc de recursos per visibilitzar, acompanyar i normalitzar la diversitat familiar a la nostra societat.

Treballem des d'una perspectiva sistèmica i cultural, amb visió de gènere. Posem en el centre les famílies i els diferents sistemes en els que ens socialitzem, els rols que duem a terme i com teixim relacions en aquests sistemes. Ens permet tenir una mirada global, centrar-nos en les persones, però prenent consciència de la importància l'entorn i de com incidir en aquest.


Sant Cugat del Vallès

FUNDACIÓ IRES

PROJECTE FILS

FUNDACIÓ IRES és una fundació privada que treballa des de 1969 en l’atenció social, psicològica i educativa de persones i col·lectius marginats en situació de risc social o amb dificultats econòmiques.

Si bé estan especialitzats en l'acció social en casos de risc, en el marc del PROJECTE FILS ofereixen atenció terapèutica i educativa a persones que necessitin suport o acompanyament en casos de dificultats en la paternitat/maternitat, dificultats convivencials, situacions d'estrès familiar, etc.

També ofereixen assessorament a professionals, escoles i associacions familiars i treballen sempre amb una mirada inclusiva i vetllant principalment pel benestar d'infants, adolescents i joves.


Barcelona, Salt, Palma de Mallorca

KOLAMCO

Anna M. Sells. Psicòloga i Divorce Coach

Acompanyament per a la dona en el procés de divorci/separació.

“Per tal que no visquis sola aquesta transició, complexa i estressant, que sol ser inèdita i on ocorren molts canvis en diferents àmbits. Perquè puguis afrontar  de manera més segura i senzilla aquesta etapa, permetent la contenció de l'estrès generat pel sentit de responsabilitat i provocant que el canvi decidit sigui una millora en lloc d'una crisi diferent. Amb la voluntat que et sentis resolutiva i capaç de prendre les millors resolucions, en comptes d’aclaparada. Per ajudar-te a arribar a una nova etapa d'estabilitat satisfactòria, amb una autoestima enfortida i convertida en un referent de l'afrontament constructiu del canvi per als teus fills”.


Online

MONTSE BARNILS

PSICÒLOGA

"Acompanyo a les persones en els seus processos de creixement i canvi creant espais mentals facilitadors i el temps necessari per aconseguir-ho.

Més que oferir eines i pautes concretes per superar les dificultats, el treball psicològic proporciona un impuls cap a l’autonomia, les pròpies capacitats i el pensament.

Fer-se les preguntes convenients és l’inici per trobar el propi camí".


Mataró, Badalona, Barcelona, Hospitalet de Llobregat.


* Montse Barnils col·labora amb el Projecte Vadepapus amb els seus articles al blog de diversitatfamiliar.cat.


 

PATRÍCIA MAGUET LEVY

TERÀPIA FAMILIAR SISTÈMICA

"El meu nom és Patrícia Maguet Levy i lidero un equip de 10 psicòlegs i psicòlogues totes i tots diversos però amb la formació en teràpia familiar sistèmica i el respecte i reconeixement a tot tipus de persones, parelles i famílies com a element comú. Oferim teràpia individual, de parella, familiar i també mediació."


Barcelona, el Vendrell i online 

PELL DE CEBA

TERÀPIA GESTALT i SISTÈMICA

Col·lectiu Pell de Ceba està format per l'Helena i el Rubén. Ambdós són parella i formem una família enllaçada amb els seus fills; també són educadors des de fa més de deu anys a escoles vives i actives, terapeutes gestàltics infantils, terapeutes de parella i familiars sistèmics i formadors de professionals de l'educació.


Oferim assessorament i acompanyament en processos de separació, i en el procés d'unió de la família enllaçada des d'una mirada sistèmica; assessorament pedagògic a mares i pares en la seva criança; acompanyament terapèutic a infants a través del joc i el moviment, i formació en Educació Viva a professionals.


Barcelona (El clot)


ROSA MAS BIGAS

TERÀPIA GESTALT

A l'Escola de l'ésser s'ofereix atenció terapèutica individual, de parella o familiar a través d'un ampli ventall de propostes (grups d'ajuda mútua, teràpies corporals, meditació, etc.).


Castellar del Vallès

RUT GARCIA

PSICÒLOGA FORENSE, MEDIADORA FAMILIAR I COORDINADORA DE PARENTALITAT

La coordinació de parentalitat és un procés d'intervenció adreçat a les famílies amb dificultats de relació i conflictivitat després d'una separació o divorci. Ajuda a portar a terme el pla de parentalitat o els acords als quals han arribat els progenitors i vetlla sempre per les necessitats dels menors.


Barcelona, Badalona, Sabadell, Terrassa, Mataró i Granollers

SÍGRID FADRIQUE

PSICÒLOGA I TERAPEUTA GESTALT

“Com a Terapeuta i mare d’una família enllaçada, acompanyo a adults, infants i adolescents a nivell individual i familiar des d’una mirada respectuosa, amorosa i conscient. La Gestalt és el punt d’inici cap a una reconciliació amb un mateix i l’entorn que ens envolta. Un espai de creixement personal únic, en el qual se’ns permet alliberar-nos de càrregues i bloquejos i contactar amb les nostres necessitats més essencials”.

“Quan siguis capaç de veure’t a tu, seràs capaç de començar a veure els membres del teu sistema familiar.”


Barcelona (Barri Gràcia), Sant Pol de Mar


bottom of page