Petit directori de professionals

 

En aquest petit directori trobareu alguns dels professionals de qui, des del Projecte Vadepapus, sabem que contemplen les dinàmiques de les diferents tipologies familiars de manera respectuosa integradora i que, en el cas de les famílies enllaçades, consideren aquestes com un equip, tot respectant l'assumpció de rols parentals per part de pares i mares afins (sempre i quan la família hi estigui preparada).

ÀNGELS MARTÍ

PSICÒLOGA I TERAPEUTA FAMILIAR

 

"Des de fa 10 anys, realitzo formacions en intel·ligència emocional, comunicació i habilitats de relació tant a mares i a pares, com a professionals de la salut i de l’educació. Comparteixo les meves habilitats, estratègies i recursos amb les persones que tenen la responsabilitat d’acompanyar, criar, guiar, curar, educar… a superar situacions d’estrès relacional. L’objectiu del procés és recuperar l’equilibri emocional per poder gaudir de la relació amb els altres des de l’amor,  la serenitat i l’alegria".

Salt

CENTRE AFIN

ATENCIÓ A LA DIVERSITAT

 

El Centre AFIN va ser fundat l'any 2015 per facilitar la transferència dels resultats de la investigació del grup de recerca Afin (centrat en diversitat familiar), des de llavors ofereixen serveis de suport a famílies i també tallers de formació per a professionals.

Bellaterra

CENTRE DE PSICOTERÀPIA BREU I ESTRATÈGICA del Maresme

"El nostre equip de psicòlegs a Mataró està especialitzat en : teràpia individual , teràpia infantil , teràpia sexual i de parella i teràpia familiar. El nostre equip de psicòlegs a Mataró està especialitzat en : teràpia individual , teràpia infantil , teràpia sexual i de parella i teràpia familiar..

SUPERARÀS EL TEU PROBLEMA EN LES MÍNIMES SESSIONS POSSIBLES".

Mataró

CEPFAMI

CENTRE DE TERÀPIA FAMILIAR I INDIVIDUAL

 

"A Cepfami considerem que la unió fa la força i, sobretot, que genera riquesa per tal d'oferir eines terapèutiques a les persones. 

Som professionals apassionats de la psicologia i per la manera que té aquesta de construir ponts per ajudar les persones que ho necessiten.

Procurem generar espais adequats per tal que la teràpia permeti a cada individu i a cada sistema trobar el seu propi camí cap a la millora."

Barcelona

FAMILIARITATS DIVERSES

FAMILIARITATS DIVERSES
Marta Padrós Castells

Psicologia i acompanyament en la diversitat familiar i en la diversitat relacional.

Des de FAMILIARITATS DIVERSES realitzem acompanyaments psicològics, oferim assessorament a professionals, fem tallers i formacions i tenim un banc de recursos per visibilitzar, acompanyar i normalitzar la diversitat familiar a la nostra societat.

Treballem des d'una perspectiva sistèmica i cultural, amb visió de gènere. Posem en el centre les famílies i els diferents sistemes en els que ens socialitzem, els rols que duem a terme i com teixim relacions en aquests sistemes. Ens permet tenir una mirada global, centrar-nos en les persones, però prenent consciència de la importància l'entorn i de com incidir en aquest.

Sant Cugat del Vallès
 

FUNDACIÓ IRES

PROJECTE FILS

 

FUNDACIÓ IRES és una fundació privada que treballa des de 1969 en l’atenció social, psicològica i educativa de persones i col·lectius marginats en situació de risc social o amb dificultats econòmiques.

Si bé estan especialitzats en l'acció social en casos de risc, en el marc del PROJECTE FILS ofereixen atenció terapèutica i educativa a persones que necessitin suport o acompanyament en casos de dificultats en la paternitat/maternitat, dificultats convivencials, situacions d'estrès familiar, etc.

També ofereixen assessorament a professionals, escoles i associacions familiars i treballen sempre amb una mirada inclusiva i vetllant principalment pel benestar d'infants, adolescents i joves.

Barcelona, Salt, Palma de Mallorca

ELISENDA PASCUAL

PSICÒLOGA FAMILIAR I FUNDADORA D'ACOMPANYAMENT FAMILIAR

 

Acompanyament Familiar és "un projecte gestat per acompanyar la família en el seu procés de criança respectuosa a través de la vivència, la comunicació, el respecte i l'amor".

Tenen diverses àrees de treball per tal d'oferir un acompanayament integral perquè entenen que cada família és un món ric i complet, amb unes necessitats especifiques.

Barcelona

MONTSE BARNILS

PSICÒLOGA

 

"Acompanyo a les persones en els seus processos de creixement i canvi creant espais mentals facilitadors i el temps necessari per aconseguir-ho. 

Més que oferir eines i pautes concretes per superar les dificultats, el treball psicològic proporciona un impuls cap a l’autonomia, les pròpies capacitats i el pensament. 

Fer-se les preguntes convenients és l’inici per trobar el propi camí".

Mataró, Badalona, Barcelona, Hospitalet de Llobregat.

* Montse Barnils col·labora amb el Projecte Vadepapus amb els seus articles al blog de diversitatfamiliar.cat. 

ROSA MAS BIGAS

TERÀPIA GESTALT

A l'Escola de l'ésser s'ofereix atenció terapèutica individual, de parella o familiar a través d'un ampli ventall de propostes (grups d'ajuda mútua, teràpies corporals, meditació, etc.).

Castellar del Vallès

RUT GARCIA

PSICÒLOGA FORENSE, MEDIADORA FAMILIAR I COORDINADORA DE PARENTALITAT

 

La coordinació de parentalitat és un procés d'intervenció adreçat a les famílies amb dificultats de relació i conflictivitat després d'una separació o divorci. Ajuda a portar a terme el pla de parentalitat o els acords als quals han arribat els progenitors i vetlla sempre per les necessitats dels menors.

Barcelona, Badalona, Sabadell, Terrassa, Mataró i Granollers

SÍGRID FADRIQUE

PSICÒLOGA I TERAPEUTA GESTALT

 

“Com a Terapeuta i mare d’una família enllaçada, acompanyo a adults, infants i adolescents a nivell individual i familiar des d’una mirada respectuosa, amorosa i conscient. La Gestalt és el punt d’inici cap a una reconciliació amb un mateix i l’entorn que ens envolta. Un espai de creixement personal únic, en el qual se’ns permet alliberar-nos de càrregues i bloquejos i contactar amb les nostres necessitats més essencials”. 


“Quan siguis capaç de veure’t a tu, seràs capaç de començar a veure els membres del teu sistema familiar.”

Barcelona (Barri Gràcia), Sant Pol de Mar 

Please reload

Segueix-nos
  • Facebook negro redondo
  • Twitter - Black Circle

© 2014 Berta Rubio Faus

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now