top of page

Enllaçats a Ràdio Arenys


L'any 2018 ha començat ben radiofònic: una representació de l'Associació d'Atenció a la Diversitat Familiar (d'esquerra a dreta, assegudes: Sarah Làzare, coordinadora; Berta Rubio, coordinadora: Mariona Carbó, coordinadora, i Jenn Díaz, col·laboradora) ha anat al programa Mediterrània de Ràdio Arenys a parlar de l'associació i de les famílies enllaçades.

Podeu escoltar el programa aquí: Mediterrània del 3/1/2018

I aquí en teniu un resum:

"El nom fa la cosa, indubtablement. Això ho tenen molt clar a l’Associació d’Atenció a la Diversitat Familiar (AADF), grup de dones que promou una lectura positiva i enriquidora de les noves relacions familiars que s’estableixen en la nostra societat. Al MEDITERRÀNIA d’aquesta setmana Berta Rubio, Mariona Carbó, Sarah Lázare i Jenn Díaz ens han parlat de famílies enllaçades, de mares i pares afins, de mamus i papus i de com d’important és saber integrar i gestionar les relacions entre persones que aporten fills de relacions anteriors. De famílies n’hi ha de molts tipus, vivim una societat diversa i canviant, i el més important és que totes i tots mirem de ser feliços i que els nostres fills creixin en el respecte, l’amor i l’harmonia.

A més, la Teresa Amorós, dins la secció "El que ets està dins teu", ens va parlar de la calma i va proposar un exercici molt senzill i eficaç per invocar-la i assolir-la; el podem fer individualment o compartir-lo també amb els nens i nenes.

Va ser un programa molt agradable i també molt pedagògic. Si no vau poder sentir-lo en directe us recomanem molt especialment que escolteu el podcast que aquí us oferim, tenim el convenciment que us encantarà".

Featured Posts

Un blog sobre famílies enllaçades, notícies sobre el nostre projecte i ressenyes de llibres infantils amb presències de famílies enllaçades!

Please reload

Recent Posts
Archive

Troba: 

RSS Feed
  • Facebook Basic Square
bottom of page