top of page

En Pinxo, en Timbal i la Guineta


Luciani, Brigitte (text), Tharlet, Eve (il·lustració) En Pinxo, en Timbal i la Guineta (RBA. Col. La Magrana, 2006)

*CÒMIC Títol original: Monsieur Blaireau et Madame Renard (5 volums disponibles en francès a planetebd.com). *Resum argumental:

"En Pinxo i en Timbal són dos teixonets que un vespre, a l’hora de sopar, reben la visita inesperada de la Guineta i la seva mare: dos guineus sensesostre. Des d’un primer moment els petits del cau s’adonen de que portar-se bé entre tots ells serà una feina difícil. Sobretot quan els seus pares no veuen amb els mateixos ulls les diferències dels seus fills, i ja han decidit, pel seu compte, de viure tots junts.Així comencen les aventures dels petits teixons i la petita guineu, que comencen per tractar de convèncer als seus pares de que no és una bona idea compartir cau amb altres famílies i terminen per adonar-se de que no hi havien tantes diferències i que tots podem conviure i portar-nos bé amb els altres.A mig camí entre el còmic i la il·lustració, aquest és un llibre del qual gaudiran els petits de la casa i els ajudarà a enfrontar-se als nous models de convivència familiar." *Edat dels destinataris (catalogació segons BIMS): Menys de 6-8 anys *Temes d’interès/paraules clau: Construcció social: Família enllaçada/ relacions familiars /convivència *Possible ús amb finalitats educatives/psicològiques: Treballar famílies enllaçades *Hi ha finalitats concretes en la publicació? NO

Tags:

Featured Posts

Un blog sobre famílies enllaçades, notícies sobre el nostre projecte i ressenyes de llibres infantils amb presències de famílies enllaçades!

Please reload

Recent Posts
Archive

Troba: 

RSS Feed
  • Facebook Basic Square
bottom of page